Samsung Galaxy s7 vs. LG G5

Samsung Galaxy s7 vs. LG G5

1603
0
Share

Nici nu a aparut bine noul Samsung Galaxy S7 si avem si un versus. Oponentul lui ar fi LG G5. E o decizie grea sa alegi intre cele doua noi aparitii pe piata de telefonie mobila.

Design:

Majoritatea ne orientam spre un telefon cat mai solid. De data asta noul LG G5 se prezinta cu o structura de aluminiu , putin mai mic decat predecesorul lui LG G4 impresioneaza totusi cu un display de 5.3inch fata de 5.5inch (Lg G4) si e cu putin mai gros si mai greu decat Samsung S7 cu o diagonal de 5.1inch.

In plus, LG G5 are acum si un cititor de amprenta plasat pe spatele telefonului.

LG G5

Ambele telefoane vin cu o rezolutie mare de 2560×1440, ambele avand si un sistem de “always on” deci nu trebuie sa apesi butonul de Power de fiecare data cand vrei sa verifici ora. Personal prefer ecranul de la Samsung S7 , acea profunzime neagra a ecranului Amoled.

Performante:

Ambele telefoane au un procesor Snapdragon 820, 4gb memorie ram si o memorie interna de 32gb de baza. Un plus pentru LG G5, acesta inca vine cu bacteria detasabila, o baterie de 2800mAH. Baterie mult mai usor de schimbat in caz de nevoie fata de Samsung , unde bateria este capsata in interior.

LG G5 (2)

Camera:

Toata lumea face fotografii, si cine nu vrea unele cat mai clare, cat mai detaliate. De data asta Samsung vine cu o camera cu mai putini pixeli de 12 megapixeli, dar mai mari, ceea ce permite mai multa lumina sis a focalizeze mult mai repede ca pana acum. Nici LG G5 nu se lasa mai prejos, aceasta vine cu 2 camere pe partea din spate una de 12 megapixeli si cealalta de 8, ceea ce ofera un unghi mai larg sa faci poza mult dorita. In concluzie cred ca ai fi multumit cu oricare dintre cele doua.

Pentru poze selfie ar fi bine in schimb sa alegi LG, acesta are o camera de 8Mp iar samsungul de 5 MP ,desi impresioneaza si aceasta prin claritate.

Concluzie: Cred ca ambele telefoane m-ar multumi.

Puteti precomanda Samsung Galaxy S7

Niciun comentariu :(

Lasa un raspuns