Instagram -cel mai bun instrument pentru 2016

Instagram -cel mai bun instrument pentru 2016

1166
0
Share

Instagram a devenit foarte popular in ultimul timp. Asa ca de la simple conturi personale, acest instrument  este benefic pentru a creste un blog sau o afacere.

Branduri de renume precum cei de la Starbucks si-au imbunatatit modul de promovarea a afacerii prin sistemul de hashtags si emoticoane cu un target specific.

In jur de 400 de milioane de oameni acceseaza aplicatie. Ca numar nu poate fi considerat unul urias insa devotamentul pe care utilizatorii il au,aduce Instagramului un viitor stralucit.

Analyticss urmat de o strategie, cateva modalitati de  urmarire si pastrare a utilizatorilor fideli, pot face din Instagram cel mai util instrument de social media pentru anul acesta.

Asigura-te ca profilul are aceleasi trasaturi ca cel de facebook sau twitter pentru a crea o usurinta in recunoasterea bandului tau.

Adauga optiunea de geotag care include coordonatele locatiei in care te afli in postarile tale. Atat oameni din afara orasului cat si cei din interior, te pot localiza cu usurinta.

Daca ai deja o comunitate de followers trebuie sa ii tii aproape. Creaza hashtaguri  pe care le pot folosi si fa din asta un trend. Eticheteaza-i in poze din diferite motive. Se vor simti apreciati si motivati sa te urmareasca in continuare.

Poti folosi oricand Social Rank pentru a depista oamenii care te cauta si poti gasi varii metode de a-i tine aproape de pagina si de brandul tau.

Sursa

Sursa

Niciun comentariu :(

Lasa un raspuns