Instagram aduce povesti noi

Instagram aduce povesti noi

1374
0
Share

Dupa schimbarea logo-ului,cei de la Instagram au introdus si un nou feature aplicatiei, Instragram Stories. Asemanarea cu ceea ce face Snapchatul este una evidenta iar CEO-ul Kevin Systrom chiar ofera creditele celor care au gandit ideea aceasta. Lumea apartine inovatiei iar faptul ca marile companii detinatoare de aplicatii folosesc si ideile celorlalti, e ceva normal.

Instagram Stories  ofera posibilitatea prietenilor tai de pe Instagram, sa vizioneze povestea ta, timp de 24 de ore. La fel ca si in cazul Snapchat,poti  derula povestea inaintea sau inapoi iar comentariile vin intr-un mesaj direct. Like-urile si comentariile nu sunt vizibile iar daca profilul tau este unul privat, la fel vor fi si povestile.

Creativitatea este cuvantul cheie, postarile  fiind cat mai diversificate prin text si grafica. Faptul ca postarile nu dureaza mai mult de 24 de ore ofera posibilitatea crearii unui continut tumultos dar care nu incarca atat de mult canalul media. Am putea spune ca ii face concurenta Snapchat-ului care a inceput sa promoveze si programe care ofera “amintiri” de durata mai lunga. In ciuda asemanarilor,cele doua aplicatii au directii diferite, una promovand efectele speciale si creativitatea iar cealalta crearea unor povesti gata sa fie vizualizate de prieteni.

Sursa

Niciun comentariu :(

Lasa un raspuns