Industria de telefonie mobila – Tips and Tricks

Industria de telefonie mobila – Tips and Tricks

2082
0
Share

Industria de telefonie mobilă este una înfloritoare, oferind o gamă variată de produse şi servicii. Au existat şi încă există tot felul de concepţii legate de această afacere şi ce criterii te pot face să îţi dai seama de succes.   Gilad Bechar vorbeşte despre câteva idei care ar trebui să dispară de pe lista de referinţă a producătorilor.

Un număr mare de clienţi nu înseamna neapărat că totul merge în direcţia corectă. Trebuie să ştii să transformi succesul în bani. Aplicaţiile trebuie să fie calitative şi mereu updatate.

O strategie bună de marketing nu trebuie să îţi aducă neapărat foarte mulţi clienţi ci pe cei care îţi vor deveni fideli în timp. Pe lângă asta, nu e nevoie să fii un foarte bun tehnician pentru a ajunge să dezvolţi o afacere. Sunt foarte mulţi pasionaţi de jocuri şi aplicaţii care pot deveni antreprenori de succes dacă au parte de puţină îndrumare.

Constuirea unui produs puternic trebuie să vină la pachet cu o strategie bună de marketing. Odată ce ai vizibilitate pe piaţă, un public ţintă bine definit, calitatea produsului nu va face decât să construiască o reţea de clienţi fideli care vor spori câştigurile companiei.

Sursa

Niciun comentariu :(

Lasa un raspuns