Din culisele iOS 9

Din culisele iOS 9

2311
0
Share

Dacă în articolul precedent vorbeam de Samsung şi noile schimbări pe care vrea să le lanseze, acum putem arunca o privire către noul produs pe care cei de la Apple vor să îl lanseze, iOS 9.

Ca orice variantă nouă a unui produs, şi aceasta de faţă doreşte să aducă ceva inovativ şi să implementeze anumite modificări. Una dintre ele constă în codul de blocare care nu va mai fi format din 4 cifre ci din 6. Pe lângă aceasta vor exista şi doi factori de autentificare motiv pentru care contul tău va fi mai în siguranţă ca până acum.

O altă schimbare va fi cea legată de ecran şi de  modul de afişare al aplicaţiilor. Fontul va trece de la San Francisco la Helvetica Neue, afişând mai puţin text pe pagina pe pornire.

Noua modalitate  de dispunere a aplicaţiilor face mai uşor de prioritizat cele utilizate în mod constant.

Pe lângă toate noutăţile pe care le aduce la nivel de Meniu pe care le enumeră aici , noua versiune iOS pare să fi găsit o soluţie de economisire a bateriei iar pentru amatorii de selfi-uri a fost creată opţiune care introduce un folder special doar pentru acestea.

Deşi iOS 9 pare destul de complex pentru a fi utilizat de toată lumea noile îmbunătăţiri îl fac destul de interesant facând platforma iOS mai completă.

Sursa

 

Niciun comentariu :(

Lasa un raspuns